Ochrona prywatności Użytkowników naszego magazynu jest dla nas bardzo ważna. Poniżej przedstawiamy Politykę Ochrony Prywatności (POP). Wyjaśnia ona zasady i sposób gromadzenia, przetwarzania i wykorzystywania danych osobowych Użytkowników serwisu internetowego działającego pod adresem www.entertheroom.pl.

Uprzejmie przypominamy, że korzystając z serwisu www.entertheroom.pl, wyrażasz zgodę na przyjęcie zasad POP.

I. Przetwarzanie danych osobowych

Dane osobowe Użytkowników przechowujemy i przetwarzamy w zgodzie z ustawą z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. Nr 144, poz. 1204) oraz ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 roku o ochronie danych osobowych (tekst jedn. Dz.U. z 2002 r., nr 101, poz. 926 ze zm.).

Ze szczególną uwagą dbamy o administracyjne, techniczne i fizyczne zabezpieczenia danych osobowych przed nieautoryzowanym ujawnieniem, wykorzystaniem, zmianą i utratą. Zbiór zgromadzonych danych osobowych traktowany jest jako wydzielona baza danych, przechowywana na serwerze serwisu www.entertheroom.pl w specjalnej strefie bezpieczeństwa, zapewniającej właściwą ochronę.

II. Udostępnianie danych osobowych

Jako administrator danych osobowych nie przekazujemy, nie sprzedajemy i nie użyczamy zgromadzonych na naszym portalu danych osobowych Użytkowników innym osobom lub instytucjom, chyba że dzieje się to za wyraźną zgodą lub na życzenie Użytkownika, lub w wyniku postanowienia uprawnionego organu państwowego.

Niezależnie od powyższego pragniemy zwrócić Państwa uwagę, że dane osobowe zgromadzone w ramach serwisu www.entertheroom.pl mogą być również indeksowane przez wyszukiwarki internetowe, w szczególności jeśli zostaną oznaczone przez Użytkownika jako dane publiczne.

III. Pliki Cookies

W celu dostosowania treści i usług do indywidualnych potrzeb i zainteresowań Użytkowników serwisu www.entertheroom.pl, używamy tzw. cookies, tj. informacji zapisywanych przez serwery serwisów internetowych na komputerze Użytkownika, które serwery mogą odczytać przy każdorazowym połączeniu się z tego komputera. Cookies dostarczają nam danych statystycznych o ruchu Użytkowników i korzystaniu przez nich z poszczególnych serwisów internetowych. Użytkownik może w każdej chwili wyłączyć w swojej przeglądarce opcję przyjmowania cookies, jednakże wyłączenie cookies może spowodować utrudnienia czy wręcz uniemożliwić korzystanie z niektórych usług, w szczególności wymagających logowania. Wyłączenie opcji przyjmowania cookies nie powoduje natomiast braku możliwości czytania lub oglądania treści zamieszczanych w serwisie. Jednocześnie nie odpowiadamy za stosowanie cookies na innych stronach internetowych dostępnych dla Użytkowników dzięki linkom umieszczonym na serwerze serwisu www.entertheroom.pl.

IV. Bezpieczeństwo Twoich danych

Strony na serwisie www.entertheroom.pl, do których dostęp wymaga podania danych osobowych lub loginu i hasła, szyfrowane są przy użyciu protokołu Secure Sockets Layer (SSL). Szyfrowanie zapewnia poufność danych osobowych Użytkownika w trakcie ich przesyłania za pośrednictwem Internetu.

Korzystając z serwisu www.entertheroom.pl (np. publikując komentarze czy wypowiedzi w sekcji forum) należy pamiętać, że wszystkie udostępniane informacje są widoczne dla pozostałych Użytkowników, którzy informacje takie mogą czytać, zbierać i wykorzystywać. W takich przypadkach to Użytkownik ponosi odpowiedzialność za dane osobowe, które zdecydował się ujawnić. Dlatego też z funkcji takich należy korzystać rozważnie.

V. Prawo do weryfikacji, modyfikacji i usunięcia danych osobowych

Każdemu Użytkownikowi, który wypełnił formularz rejestracyjny czy w inny sposób udostępnił nam swoje dane osobowe zapewniamy dostęp do dotyczących go danych w celu ich weryfikacji, modyfikacji lub też usunięcia. Podawanie danych osobowych jest dobrowolne.

VI. Informacje zawarte w logach dostępowych

Podobnie jak większość administratorów serwisów internetowych, zbieramy informacje dotyczące wykorzystania serwisu www.entertheroom.pl przez Użytkowników oraz ich adresów IP na podstawie analizy logów dostępowych. Informacje te wykorzystywane są w celach technicznych, związanych z administracją serwera serwisu www.entertheroom.pl, jak również w celach analizy statystycznej.

VII. Linki do innych stron internetowych

Realizując podstawową ideę Internetu umieszczamy na stronie serwisu www.entertheroom.pl linki umożliwiające Użytkownikom bezpośrednie przejście na inne strony internetowe. Nie odpowiadamy jednak za politykę ochrony prywatności stosowaną przez właścicieli tych stron. Zachęcamy Użytkowników do zapoznania się z treścią oświadczeń o ochronie prywatności umieszczonych na stronach gromadzących dane osobowe.

VIII. Zmiany w POP

Rozwój technologii internetowej, zmiany ustawodawcze w zakresie ochrony danych osobowych oraz rozwój www.entertheroom.pl mogą wpłynąć na zmiany w POP.

IX. Pytania i kontakt

Jeśli chciałbyś, żebyśmy zaktualizowali albo usunęli Twoje dane osobowe z naszej bazy, albo jeśli masz jakieś pytania na temat POP, skontaktuj się z nami:

 

Wydawca serwisu www.entertheroom.pl

EnterMundo S. A.
ul. Bagatela 10 lok. 7
00-585 Warszawa
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Instagram enter The Room

Sorry something went wrong. Here is the possible list of errors:

  • Error loading user data